Krydderkake / Bananbrød:
75 gr smør
2 egg
1.5 dl melk
2.5 dl hvetemel
2.5 dl sammalt hvete
2 ts bakepulver
1 ts natron
1 ts ingefær
1 ts nellik
2 ts kanel
4 godt modne bananer
Smelt smør og la det avkjøle seg litt, bland sammen alt det tørre, tilsett egg, melk og smør og rør det sammen. Mos bananene, vi liker at de er grovt moset men det gjør du som du vil. Vend inn de mosede bananene, ikke rør så mye nå, da blir kaken mer klissete. Ta bakepapir i en brødform (eller smør formen godt) og stek på ca 180*. Jeg stekte den i ca 35 min, så løftet jeg kaken ut av formen ved hjelp av bakepapiret og lot den steke i ca 10 min til på 150* uten form rett på rist.
Knallgod :) Vesla vår liker ikke banan så denne koser vi oss med selv!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar