søndag 17. november 2013

Hjemmelagd Bounty, naturlig søt- uten sukker.

Fikk denne superenkle oppskriften av min gode venn Linda, tusen takk for det - Dette var virkelig noe for oss!! Jeg googlet litt rundt og fant denne herlighetens opprinnelige opphav på Sunnefristelser.no

Opprinnelig sier oppskriften at man skal ha i litt sukker. Vi prøvde oss uten og syns det var en suksess. Kokos og kokosmelk er så søtt i seg selv, så for oss var dette nok, men det er jo en smakssak :) 
Vi hadde på 70% kakao sjokolade, og den inneholder sukker, men ønsker du helt sukkerfri så kan du bruke sjokolade uten sukker eller lage sjokolade av kakao og kokosolje.

Denne har sikret seg en plass i årets julesnackproduksjon :)


Her inne på denne fine bloggen finner du oppskriften, og veldig mye annet godt! Nedenfor ser du tips til en enkel variant om du trenger at det skal gå raskt :)
Travelmåten:
Kle et fat med bakepapir, bre kokosmassen/ røren utover så tykt/ tynt du vil ha det. Sett til avkjøling. Smelt sjokolade, og bre den over - dryss over litt kokos til pynt. Avkjøl igjen (dette går ganske fort) og del opp i små ruter :)

Sett bountysjokoladen kjølig til sjokoladen har stivnet. Legg så over i en beholder. Oppbevares kjølig, gjerne i fryseren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...