tirsdag 14. mai 2013

Havre og bananpannekaker

Mmmmm! Disse var utrolig søte og god. Mulig mammaen likte de best denne gangen? Men de gikk ned hos oss alle tre til mandagslunsjen. Selvfølgelig enkelt og raskt - akkurat slik jeg liker det.

Havre og bananpannekaker:

1 dl havremel
1 banan
1 egg
0.5 dl vann
 
Mos banan og rør inn mel, egg og vann. La røren stå å tykne 10-15 min. Stek som små litt tykke pannekaker. Disse blir enkle å holde å spise selv. Hvis de små ikke liker dem, så kan du kose deg selv :)

Hvis du ønsker en variant uten mel kan du droppe vann og havremel. Da knør du en banan sammen med ett pisket egg og steker dette.

3 kommentarer:

 1. Kan de fryses? :-)

  SvarSlett
 2. Hei,
  Jeg har ikke prøvd å fryse dem, men regner med at det går fint :) Vi fryser ofte bananbrød som inneholder mye banan, og alle de andre ingrediensene tåler nok godt å fryses :)

  Lykke til fra Silje

  SvarSlett
 3. Takk for tips! Jeg lagde disse med en banan, sviskemos (en håndfull tørka svisker most i kjøkkenmaskin med 1 dl vann), 2dl havregryn og to egg. Ble gode! Han som egentlig skulle ha det sovna før han fikk spist så mye, men nå sitter jeg og spiser de selv... Det gikk jo rask å lage så er bare å piske sammen igjen til middag eller kvelds! 😁

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...