Knekkebrød:
1.5 dl Havregryn
1,5 dl siktet rugmel
0.5 dl kruskakli
0,5 dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
0,5 dl gresskarkjerner
3,5 dl vann
litt salt om man ønsker
Doble gjerne oppskriften om du har nok ingridienser :)
La hele "røra" stå ca 30 min, bre den utover bakepapir- gjerne smurt med litt olje- stek så i ca 10 min på 180 grader varmluft (forvarmet ovn), del opp i ruter med pizzahjul, og stek videre ca 15 min, ta av bakepapiret, og la dem ligge i ovnen til "tørk" i ca 10 min (fortsatt varme på).
Jeg lager dem veldig tynne, så dersom man lager dem tykkere så trengs det lengre steketid- da kan det være lurt å sette ned temperaturen etter at man har tatt ut bakepapiret.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar