mandag 6. mai 2013

Tips til nettsteder med mer informasjon om babystyrt mattilvenning

Siden emnet ennå ikke er kjent for alle i Norge så legger jeg ut noen linker som jeg selv har hatt glede av. Margit Vea har skrevet flere flotte kokebøker som tar for seg hjemmelagd barnemat, og hun har også skrevet om babystyrt mattilvenning. Hennes bøker er forøvrig de beste på markedet (helt subjektivt) når det kommer til barnemat. Ammehjelpen.no opplever jeg som en seriøs og meget god side, og deres informasjon om babystyrt mattilvenning er kjempe fin! Facebook sidene på både norsk og engelsk kan være gode med tanke på tips og delte erfaringer.

Kos dere med lesingen :)

Linker på norsk:

http://dinmat.no/Artikler/La-babyen-bestemme -Artikkel av Margit Vea

http://margitvea.blogspot.no/2013/05/barnestyrt-mattilvenning.html

http://ammehjelpen.no/artikkel/75/Fast-fode

http://www.facebook.com/BabystyrtMattilvenning


Linker på engelsk:

http://www.babyledweaning.com/

http://babyledweaners.livejournal.com/48114.html tips til mat med jern


http://www.facebook.com/babyledweaning?ref=ts&fref=ts5 kommentarer:

 1. Kjempeinteressant! Gleder meg til jeg kan prøve om noen måneder :-)

  SvarSlett
 2. Så kjekt at linkene er nyttige :) Håper du vil dele erfaringer når du kommer i gang - det er alltid rom for flere tips og erfaringer! Og - bare gled deg ja, det er så kjekt å ha de minste ved bordet!
  Lykke til fra Silje

  SvarSlett
 3. Trivelig blogg :-) Selv om jeg har brukt mye stavmikser og hjemmelaget grøt de første månedene, så har vi brukt mye av prinsippene som du snakker om i bloggen din mtp babystyrt mattilvenning :-) Gutten min på 2.5 spiser så og si ALT som finnes mellom himmel og jord nå, så det betaler seg for både oss og barna og legge ned en ekstra innsats på dette området. Heia hjemmelaget mat!

  SvarSlett
 4. Takk for hilsen Inger Helene :) Det syns jeg høres veldig fint ut! Det viktigste er egentlig at maten er hjemmelagd og skikkelig syns jeg - og en kombinasjon er også supert! Vi gir også hjemmelagd grøt, favoritten er havregrøt med raspet pære, da gir vi med skje og hun prøver seg frem med skje på egenhånd. Der har vi ett stykke igjen før vi er i mål ;) Ellers har vi lagd velling, dvs tynnere grøt som hun drikker av kopp også supert! Det er mange viktige og fine næringstoffer i god hjemmelagd grøt - så jeg sier i kor med deg: Heia hjemmelagd mat!!
  Hilsen Silje

  SvarSlett
 5. Ps: når jeg sier "en kombinasjon er supert" så mener jeg en kombinasjon av moset mat, grøt og hele matvarer :) IKKE en kombinasjon av ferdigmat og hjemmelagd mat ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...